GT Biler

Historie

GT Biler blev grundlagt i d. 1 januar 1985, af Torben Gosvig, som i dag er administrerende direktør i virksomheden. Torben havde stor interesse for biler og nogle år efter endt uddannelse, som mekaniker, startede han som brugtvognshandler med mekaniskværksted, på privatadressen i Kolding.

Idéen var ikke ”bare” at sælge biler, men at sælge biler med køreglæde, hvorfor Torben indførte sloganet ”Livet er for kort til kedelige biler”. Den filosofi var baggrunden og idégrundlaget for at grundlægge GT Biler.

GT Biler fik hurtigt flere medarbejdere og kapaciteten på det mekaniske værksted var for lille til efterspørgslen, så GT Biler måtte flytte i en ny og større bygning. I 1990 flyttede GT Biler til Ambolten i Kolding, hvor virksomheden også ligger i dag og beskæftiger 21 medarbejdere.

Siden virksomheden startede i 1985, har vi udviklet og specialiseret vores viden og service, så CAREPOINT GT Biler A/S i dag er en moderne virksomhed der tilbyder biler, faciliteter og rådgivning på højt niveau. 

Hos CAREPOINT GT Biler A/S ønsker vi at være mere end blot forhandler og værksted.